Albanian Music - Muzik Shqip


Pandora ft. Adnan Daci - Tash knojm tallava (Official Video)

PANDORA & Adnan DACI - tash knojm tallava
Orkestrimi : Ardian Kastrati
Programi i vitit te ri 2013
Produksioni Muzikor "ARBONI" Gjilan dhe "ARDI" Prishtine
Share this video!

Video URL (Permalink):

Send this video by e-mail

Video XML

Video download options:
This video cannot be downloaded.

Play all
right
left